Ipsy wordt onze nieuwe aanwinst en is geboren op 16 Augustus 2007. 


We hopen dat we haar hier thuis, ongeveer half oktober, mogen verwelkomen. We weten op het ogenblik nog niet precies wie onze nieuwe meid zal worden, omdat nog niet te zien is wat stok- of langstok zal worden. Maar ondanks dat hebben we toch al mogen meegenieten van deze 14 witte pluizebolletjes. Haar moeder is Polly ( Nice of you to come bye Polly McShane) en zij maakt deel uit van de roedel van Vlerckensteyn, haar vader is Obi (Surfire Obi-Wan Kinobi) en woont in Finland.
Ipsy heeft 5 zusjes en 8 broertjes. Toen de pups 2 weken oud waren zijn we lekker gaan puppy knuffelen&nbsp Het was wel een hele belevenis om zoveel witte bolletjes bij elkaar te zien.

Met 4 weken zijn we weer lekker gaan puppyknuffelen..............en toen wisten we het zeker Rhea Regentesse van Vlerckensteyn, zou het nieuwe "zusje" worden van Bowie. Zij is waarschijnlijk het enige stokhaar teefje van het hele nest.

 Zondag 30 september zijn we ons kleine prinsesje weer wezen knuffelen. Wat is ze toch weer groot geworden. Ik heb ontzettend veel respect voor Carina, die zo'n beetje vast gegroeid is aan de dweil! Want wat kunnen 14 pupjes toch veel poepen en piessen.

Zondag 7 oktober krijgen alle pupsels een karaktertest en woensdag 10 oktober komt dan eindelijk de "Chip"-meneer. Dus......woensdag middag vertrekken we naar Carina, om onze Ipsy mee naar huis te nemen. Nu is het echt aftellen!

Woensdag 10 oktober was het dan zover......eindelijk gingen we Ipsy ophalen. Na een laatste stoeipartij met broers en zussen en nog een lekker knuffel van Charlotte, vertrokken we voor een 2 uur durende reis naar Limburg. Na een hevig protest van ongeveer 10 minuten is ze heerlijk in slaap gevallen op Alicia's schoot.

Thuis aangekomen, werden we verwelkomt door onze Bowie. Na enig gesnuffel en gestoei was Ipsy zo moe, dat ze direct op Bowie's kussen in slaap viel. Dit vond Bowie helemaal niet erg, hij heeft alles voor zijn nieuwe "zusje"over!!! Na een laatste plasje, hebben we Ipsy in haar bench gezet en heeft ze rustig doorgeslapen tot 7 uur 's ochtends.  Vandaag heeft Ipsy alles kunnen verkennen en ze heeft al kennis gemaakt met diverse vriendjes en vriendinnetjes van Bowie.

Ipsy heeft: MDR1 +/+  HD A norbergwaarde 36 en is ED vrij 

Schofthoogte 61,5 cm

Meer foto's van Ipsy     Ipsy heeft zelf ook een nestje gehad. foto's van haar kroost zijn hier te zien.

cron